BLI MED OSS OPP I ELITEN

VISJONEN TIL SANDEFJORD BUESKYTTERE

Sandefjord Bueskyttere har siden stiftelsen vært en foregangsklubb på alle områder innen bueskyting. Klubben var tidlig ute med å starte organisert juniorarbeide i egen klubb og en pådriver for å få dette til innad i NBF (Norges Bueskytterforbund) og på nordisk plan. Klubben har i alle år hatt mange internasjonale toppskyttere i tillegg til at klubben har hatt en stor medlemsmasse som har ligget i Norgestoppen. Sandefjord Bueskyttere arrangerte det første NUM (Nordiske Ungdomsmesterskapet), det første VM Skive for juniorer, samt en mengde NM og andre større og mindre stevner. Sandefjord Bueskyttere har som eneste klubb klart å opprette en toppidrettslinje på videregående skole som er åpen for alle ungdommer i Norge.

Visjonene til klubben må ligge på et like høyt nivå fremover, hvor vi;

- Arbeider aktivt for å utvikle utdanningsmuligheter for våre unge skyttere.
- Er aktive på å utvikle store arrangementer på internasjonalt og nasjonalt nivå.
- Skaper gode muligheter, og jobber for at Sandefjord kan bli et enda større senter for nasjonal bueskyting og utdannelse.
- Jobber aktivt for å utvikle regionen.
- Utvikler klubben til å bli en stor klubb med mange skyttere på alle nivåer.


HVA SKJER MED SPONSORMIDLENE?

Mye av sponsormidlene går til leie av hallen, premier til alle stevnene våre og innkjøp/vedlikehold av nybegynnerutstyr, nettbrett og annet teknisk materiell. Men mesteparten går til ungdomsidretten, utdanning, trenere og turer, deltagelse i mesterskap så vel som innkjøp av Danagematter, skyteskiver og annet nødvendig materiell.

Se sponsorbrosjyren våres her: 

Sponsorbrosjyre_trykk.pdf

 

Kalender

Mai
MTOTFLS
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345